Gedragsproblemen

Jachthondentraining

Over Joachim van Beek

Joachim van Beek is gedragsdeskundige en heeft 30 jaar ervaring met het trainen van honden. Vanuit de disciplines van de gehoorzaamheidstrainingen en de jachthondensport heeft hij zich gespecialiseerd in jachthondentraining en in het oplossen van gedragsproblemen. Een goed luisterende hond geeft geen overlast maar juist veel plezier!

Joachim traint vanuit de visie dat hij altijd uitgaat van de wijze waarop een hond denkt en leert. Het respect voor de hond staat daarbij centraal. Hij wil zijn kennis en ervaring overbrengen aan eigenaren en voorjagers zodat zij kunnen genieten van hun hond. Honderden eigenaren van huishonden werden effectief geholpen met het oplossen van gedragsproblemen.

Dierenartsen, gedragsdeskundigen, kynologenverenigingen en hondenscholen kennen Joachim van Beek van lezingen en demonstraties op congressen en seminars. Zij verwijzen honden met gedragsproblemen naar hem door. Voorjagers kunnen Joachim raadplegen voor specifieke problemen die tijdens de jacht of de apporteertraining optreden. Daarnaast is het mogelijk om te trainen in groepen. Cursisten merken dat er preventief getraind wordt zodat problemen veelal worden voorkomen of in het beginstadium worden opgelost. De kennis en ervaring die Joachim heeft opgedaan in de jachthondensport en als jager, resulteerden in meerdere uitnodigingen en het winnen van de Nimrod in 2019. Ook heeft een aantal van zijn cursisten zich al op de Nimrod bewezen.

Gedragsproblemen

U had het zich anders voorgesteld: lekker wandelen met de hond, een maatje in huis en vriend voor de kinderen. Overal kunt u de hond mee naar toe nemen. ’s Zomers een terrasje pakken met de hond rustig aan uw voeten. Maar het heeft anders uitgepakt. Gaandeweg zijn problemen ontstaan en uw hond luistert in vele situaties niet goed of zelfs slecht. Hij trekt misschien hevig aan de lijn waardoor uw armen bijna uit de kom schieten. Wellicht vecht hij met andere honden als de gelegenheid zich voordoet. Het dagelijks uitlaten is meer een straf geworden dan dat het u ontspant. U kunt uw hond niet meer normaal los laten lopen omdat hij niet meer terugkomt op bevel wanneer de situatie uitdagend wordt. Misschien is het een schat van een beest maar wel heel erg aanwezig als er visite komt en hij niet tot bedaren is te brengen. Als hij alleen gelaten wordt, blaft hij de hele dag of bijt uw meubels kapot.

U zou het graag anders willen. Wellicht heeft u al van alles geprobeerd maar niets schijnt het gewenste resultaat op te leveren. U wordt er zo langzamerhand moedeloos van. Als u dit herkent en u dit wilt veranderen dan kan Joachim van Beek u helpen! Door zijn kennis van honden en jarenlange ervaring met het oplossen van probleemgedrag weet hij de negatieve spiraal te doorbreken en het gewenste gedrag aan te leren. Dat doet hij op basis van ‘No cure, No pay’.

U kunt een afspraak maken middels het contactformulier voor een total check up waarbij Joachim samen met u de problemen inventariseert en het gedrag van de hond analyseert. Het verslag en het plan van aanpak worden met u besproken. Er kan direct begonnen worden met het werken aan de juiste oplossing!

Referenties


Contact

Een moment geduld a.u.b...