RONDO A

RONDO A

Max. aantal deelnemers: 40
Prijs: 85

4 FANTASTISCHE PROEVEN OP MAP A NIVEAU

Joachim van Beek en Rinus Biemans organiseren voor voorjager en hond een gezellige, leerzame dag op MAP A niveau. Er zullen diverse soorten wild worden gebruikt. Tevens wordt er gebruik gemaakt van diverse attributen en hulpmiddelen zoals Zinger Wingers en Air & Go om maar eens wat te noemen.

Wij streven een ongedwongen sfeer na en op elke proef wordt u vakkundig voorzien van tips & trics om uw doelen te realiseren. Het is dan ook geen wedstrijd maar vooral bedoeld om eenieder een leerzame dag te bezorgen waarbij Joachim, Rinus en hun team u met hun vakkennis ter beschikking staan. Als u deze dag ziet als een voorbereiding op de wedstrijden dan kan naar inzicht van de keurmeester, per proef, een punt worden toebedeeld als u daar behoefte aan heeft. Zo kan iedereen naar eigen wens deze dag beleven of u nu competitief bent ingesteld of gewoon eens wil weten waar u staat in de training.

Als een proef niet lekker verloopt voor u zullen de trainers/keurmeesters ervoor zorgen dat u met uw hond een zo positief mogelijke afsluiting van de test zult ervaren. We gaan voor succes en niet voor failure. 

Staande honden, Spaniels en Retrievers zijn allen van harte welkom. Het is wel verstandig om in te schrijven als uw hond op een goed SJP A niveau kan werken. Enige slordigheden is geen probleem.

Loopse teven zijn uitgesloten van deelname. Er volgt geen restitutie van inschrijfgeld bij afmelding. Na betaling ontvangt u automatisch een factuur welke de bevestiging van deelname is voor u. indien het maximum van 40 deelnemers bereikt is zult u merken dat u niet meer kunt inschrijven. 

< terug

Inschrijven voor

RONDO A

Deelnemer toevoegen