< terug

Toen Pepper als pup van 8 weken oud uit de USA kwam, ben ik direct met haar bij Joachim van Beek gaan trainen. Hij is een ervaren, professionele trainer die hondengedrag goed begrijpt en de leerstof  van zijn succesvolle methode beheerst tot in de puntjes. Daarom kan hij tijdens de training snel en adequaat elke situatie inschatten en de juiste beslissing nemen om het niveau van hond en voorjager te verbeteren.

Joachim is zeer energiek en enthousiast. Hij houdt van zijn vak en kan goed uitleggen. De theorie die achter zijn programma ten grondslag ligt, spreekt mij enorm aan: Er is een duidelijke opbouw, alle stappen worden als een los concept aangeleerd zodat de hond leert begrijpen wat er wordt verlangd en er wordt preventief getraind. De principes en uitgangspunten zijn herkenbaar in de praktijk en leveren resultaat op. Door deze manier van werken en de visie op het gedrag van mijn hond kan ik effectiever trainen. Hier ben ik zeker nog niet uitgeleerd want het is volstrekt anders dan ik tot voorheen heb ervaren.

Tijdens de groepstraining blijkt dat Joachim alle honden kent: Hoe ze zijn, wat ze kunnen en waar ze staan in het programma. Daardoor krijgt iedereen training op maat. Er wordt steeds inhoudelijk ingegaan op de onderdelen zodat we veel kunnen leren, ook van elkaar. In de groep heerst een fijne sfeer en het is hartstikke leuk om te zien hoe goed we allemaal vooruit zijn gegaan! Ik kan Joachim en zijn team dan ook van harte aanbevelen aan iedere voorjager die zichzelf wil ontwikkelen.  


Eleen Born< terug